Как ще протече изработването на вашия  сайт или онлайн магазин?

уебдизайн услуги

Ще поговорим с вас, при което ще уточним вашите нужди и изисквания за изработката на сайта. Ще ви предложим подходящи варианти за домейн и хостинг, и ще ги запазим за вас.
След това ще изготвим първоначален дизайн както визуален, така и структурен за желания продукт. Разполагаме с дизайнери, които ще ви направят лого (ако все още нямате), както и мечтаната от вас цялостна визия. След като одобрите стартовия проект, започва същинската част – имплементирането на вашия уеб сайт. Според изискванията и сложността му, това може да отнеме различен период от време – от 10-ина дни нагоре. През това време вие постоянно ще сте наясно с напредъка, който постигаме и в движение ще може да се уточняват и променят детайли, така че финалния продукт да е точно това, което ви трябва. В процеса на разработка ще включим и така важната SEO оптимизация, както и други детайли, които ще помогнат на вашия сайт с по-бързи темпове да бъде откриван от клиентите и партньорите ви.
След като приключим изработката на сайта и го качим в световната мрежа, можем да ви предоставим и пакет услуги за популяризирането му – реклами в Гугъл и социалните мрежи, създаване и поддържане на профили, периодични публикаци (да припомним, че имаме дизайнери, които ще осигурят атрактивната им визия всеки път). Разбира се когато решите, че нещо трябва да се промени – ще ви предложим поддръжка на сайта ви.

e-commerce icon
Изработване и поддръжка на уебсайт и онлайн магазин
SEO icon
SEO оптимизация, интернет реклама и осигуряване на присъствие в социалните мрежи и др.
graphic designer
Дизайн на лого, уеб дизайн, изготвяне на рекламни карета, банери и др.
website coding icon
Single Page Application (SPA)
site developer icon
Multi Page Application (MPA)
programmer with computer icon
Custom Design

Уеб дизайн, който работи за вас

Предоставете ни отговорността да развиваме и усъвършенстваме Вашия уебсайт. Без значение дали предпочитате елегантен и минималистичен дизайн или търсите цялостно решение – от идея до реализация, нашият професионален екип е насреща, за да ви подпомогне в постигането на желаните резултати.

Имате нужда от оптимизация на съществуващия си сайт или от създаване на нов уебсайт от основите? Споделете вашето виждане с нас и ние ще се погрижим за всичко останало, гарантирайки висококачествен краен продукт.

ideas concept laptop screen
ideas concept laptop screen

Повишаване на онлайн видимостта чрез SEO и Google Analytics

Разберете как се представя вашият уебсайт чрез Google Analytics. Това е ефективен начин да видите как потребителите взаимодействат със сайта ви и какво може да се подобри.

Искате ли да направите вашия сайт по-бърз и лесен за използване? Ние ви помагаме да подобрите вашата скорост и онлайн ефективност с помощта на Google PageSpeed Insights. Това не само ще подобри преживяването на вашите посетители, но също така ще помогне за по-доброто позициониране на сайта ви в търсачките на Google.

SSL Защита и Превенция от Хакерски Атаки

Ние осигуряваме най-високо ниво на сигурност за вашия уебсайт, онлайн магазин чрез SSL сертификати. Тези сертификати криптират данните, които потребителите споделят на вашия сайт, като по този начин гарантират тяхната сигурност и неприкосновеност.

Когато уебсайтът ви е защитен с SSL, посетителите виждат икона на заключване в адресната лента на техния браузър, което изпраща силно съобщение за надеждност и сигурност. Това не само увеличава доверието на вашите клиенти, но също така подобрява и видимостта на вашия сайт в резултатите от търсачките.

key-lock-password-security-privacy-protection
Copyright © 2024 | WebCreativeTeam